Om BSA

Vad gör Föreningen Borlänge Sändareamatörer?

Det är en fråga som inte är allt för lätt att besvara. Grunden i vår verksamhet är Amatörradio som du kan hitta mer information om på Föreningen Sveriges Sändareamatörers hemsida.

För närvarande har vi i BSA ingen aktiv verksamhet förutom att förvalta och underhålla klubbens länksändare och utrustning som vi har på ett berg i kommunen.

 

Bli medlem

Självklart skall du vara medlem i BSA och stödja föreningens olika projekt och driften av våra repeatrar och utrustningar. Även om du inte nyttjar repeatrarna just nu så bidrar du som medlem till att vi kan ha vår utrustning kvar, för dig och alla andra radioamatörer som bor eller hälsar på i vår bygd.

Medlemsavgiften är för närvarande 200 kr/år.

Betala in beloppet till PG 82 43 72-7, ange din anropssignal, eller namn, så vi vet vem som betalat. Skicka även ett mejl till bsa-(a)-sk4bw.net med din fullständiga adress och kontaktuppgifter.

Vill du ha fortlöpande information om föreningens aktiviteter?

Här på hemsidan finns visserligen information men de många aktiviteter skickas även ut på en e-postlista. Mejla till bsa-(a)-sk4bw.net och tala om att du vill vara med på vår mejllista.

 

Styrelsen 2019 består av:

Ordförande: Lars Möttönen, SM4UXQ
Sekreterare: Robert Lind, SM4WWO
Kassör: Per Helmfridson, SM4OUF
Ledamot: Jon Eriksson, SM4UZM
Ledamot: Lars-Gunnar Andersson, SM4YPG

 

Kontakt:

bsa-(a)-sk4bw.net

Borlänge Sändareamatörer
c/o Per Helmfridsson
Ringargatan 63D
784 67 Borlänge

PG 824 372-7